Home SPORTS NEWS Κορονοϊός -Premier: Επιστροφή στη δράση με… δωρεάν μπάλα!

Κορονοϊός -Premier: Επιστροφή στη δράση με… δωρεάν μπάλα!


Η βρετανική Κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή στη δράση, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να βλέπουν δωρεάν τους αγώνες από τα σπίτια τους!

Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία πήρε το πράσινο φως, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Όλιβερ Ντόουντεν να τονίζει πως πλέον η FA έχει τη… μπάλα στα πόδια της. Παράλληλα, οι Βρετανοί φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις αναμετρήσεις της Premier League, αλλά και της Championship! «Συμφωνήσαμε όλοι ότι θα προχωρήσουμε μόνο εάν είναι ασφαλές να το κάνουμε. Η υγεία των παικτών, των προπονητών και του προσωπικού έρχεται πρώτη. Η κυβέρνηση ανοίγει την πόρτα για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει διευρυμένη πρόσβαση στους οπαδούς να παρακολουθούν σε ζωντανή κάλυψη τις αναμετρήσεις.

Τώρα εναπόκειται στις ποδοσφαιρικές αρχές να συμφωνήσουν και να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες των σχεδίων τους. Υπάρχει καλή θέληση για να επιτευχθεί. Η κυβέρνηση και το σύστημα Υγείας θα συνεχίσουν να προσφέρουν καθοδήγηση και υποστήριξη στο ποδόσφαιρο πριν από οποιαδήποτε τελική απόφαση που θα θέσει σε εφαρμογή αυτά τα σχέδια» κατέληξε ο υφυπουργός Αθλητισμού!

Πηγή:Gazzetta.gr