Home SPORTS NEWS Κορονοϊός – Premier League: Έξι κρούσματα μετά τα πρώτα τεστ

Κορονοϊός – Premier League: Έξι κρούσματα μετά τα πρώτα τεστ


Η Premier League επισημοποίησε ότι έξι άτομα έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν 748 μέλη, με τα κρούσματα να προέρχονται από τρεις συγκεκριμένες ομάδες αλλά να παραμένουν ανώνυμα για λόγους ασφαλείας.

Έξι κρούσματα ήταν ο απολογισμός των πρώτων τεστ για τον κορονοϊό που διεξήχθησαν στις ομάδες της Premier League, ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι έξι άτομα από το ρόστερ και το προσωπικό των συλλόγων έδειξαν θετικά ανάμεσα σε 748 τεστ, ενώ όλα προέρχονται μόλις από τρεις συγκεκριμένες ομάδες.

Κόντρα στα μέτρα που προβλέπονται σε ανάλογες περιστάσεις στις υπόλοιπες χώρες, η Λίγκα ανέφερε ότι όσοι προσβλήθηκαν από τον Covid-19 θα διανύσουν περίοδο καραντίνας για επτά κι όχι για 14 μέρες.

Όσο αφορά την ταυτότητα των κρουσμάτων, αποφασίστηκε να μην δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις.

«Η Premier League παρέχει τις συνολικές πληροφορίες για τον σκοπό της αξιοπιστίας της διοργάνωσης. Δεν θα δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες λόγω νομικών και διαδικαστικών απαιτήσεων», γράφει σχετικά στην ανακοίνωση της η πλευρά της PL.

Πηγή:Gazzetta.gr