Home TOP NEWS Οι καπετάνιοι πλέον …πιλοτάρουν!

Οι καπετάνιοι πλέον …πιλοτάρουν!


Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας έχουν γίνει εκατοντάδες αναφορές. Όποιος δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε σπουδαίο ποδόσφαιρο για μεγάλα διαστήματα, απλά δεν θέλει να το παραδεχτεί και δεν έχω κανένα σκοπό να κάτσω να τον πείσω.

Είναι όμως και κάποια άλλα στοιχεία στα οποία πολλές φορές δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ως οπαδοί και που έχουν όμως τεράστια σπουδαιότητα όσο αφορά την πορεία ενός Συλλόγου.

Πράγματα μικρά αλλά για τους επαΐοντες τεράστιας σημασίας και καθοριστικά για την πορεία μιας ομάδας. Κυρίως όταν πρόκειται για πορεία πρωταθλητισμού.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Νεόφυτος, ο Σίμος και ο coach Berg έδωσαν τεράστια σημασία όσο αφορά το θέμα της ποιότητας του χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών που ήθελαν να φέρουν στο Ηλίας Πούλλος για να στελεχώσουν την ομάδα την περασμένη περίοδο και να εκκινήσουν το νέο project που σχεδίαζαν.

Είχαν ένα ατού στα χέρια τους που θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν στο ακέραιο. Μια διοίκηση που θα τους προσέφερε οικονομική σταθερότητα και δεν θα είχαν άλλες έγνοιες. Και το έπραξαν.

Είναι φανερό πως «ξόδεψαν” χρόνο στο να κάνουν φύλλο και φτερό της επιλογές τους στον συγκεκριμένο τομέα γιατί ήξεραν πως οι σημαντικές λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.

Σαφώς και όλο αυτό που είδαμε δεν έτυχε αλλά πέτυχε. Οι από μέσα έχουν να λένε για τον άψογο επαγγελματισμό που διέπει όλους όσοι αποτέλεσαν την μεγάλη οικογένεια του Ηλίας Πουλλος.

Έχουν να λένε για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι αθλητές μας την περίοδο της πανδημίας. Τόσο όσο αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης τους όσο και για το πως συμπεριφέρθηκαν όταν είχαν κληθεί να συμφωνήσουν το οικονομικό σκέλος.

Ακόμα και αγωνιστικά να το δούμε φτάνουν μόνο 3 παραδείγματα να θυμηθούμε για να αντιληφθούν άπαντες τι εννοούμε.

Χουμποτσαν: Κάποιοι μάλλον δεν γνωρίζουν πως ο Χούμπο πριν μερικά χρόνια είχε εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 12 εκ ευρώ. Παίκτης με σπουδαίες παραστάσεις που στην Ομόνοια ως επί το πλείστων δεν ήταν βασικός. Και όμως, οπότε χρειάστηκε μπήκε, βοήθησε πάρα πολύ, τα έδωσε όλα και κέρδισε την εκτίμηση τόσο του προπονητή του όσο και του κόσμου.

Ορτέγκα: Δεν μπαίνει δυνατά ,μάλιστα κάποιοι τον αμφισβητούν όμως επιστρέφει με πολύ ψηλές αποδόσεις το διάστημα Δεκέμβριος- Ιανουάριος . Το τελευταίο διάστημα μένει και πάλι στο πάγκο. Ψάξτε λοιπόν τα στιγμιότυπα στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ και το πρώτο γκολ του Κακουλλή. Θα δείτε έναν Ορτέγκα να κάνει 100αρι από τον πάγκο και να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδάκι. Κι αυτό λέει πολλά. Φωνάζει πως η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα.

Μίκου: Ναι δεν πρόσφερε όσα μπορούσε. Νομίζω συμφωνούμε όλοι. Ο Μίκου όμως έχει πίσω του ένα σπουδαίο βιογραφικό. Και όταν μετά από παραστάσεις στην primera division έρχεσαι στα τελειώματα σου στην Κύπρο, μπαίνεις αλλαγή στο 80’ γίνεσαι ( σωστά) αλλαγή στο 85’ και την επομένη δείχνεις διάθεση να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά αυτό κάτι σημαίνει. Πολλά σημαίνει!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο αγαπητοί φίλοι , τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να υπάρξουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και μέσα και έξω από τις 4 γραμμές.

Ευτυχώς για μας οι καπετάνιοι είναι εδώ, ακόμα πιο αποφασισμένοι να μας οδηγήσουν στα πιο τρελλά μας όνειρα.

Είπα καπετάνιοι;

Χμμμ…μάλλον πιλότοι πλέον, αφού θα πετάξουμε μαζί τους στα αστέρια!!

Προσδεθείτε στα καθίσματα σας και απολαύστε το ταξίδι. Σας ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη πτήση!!

Γράφει: Κώστας Βασιλείου