Home TOP NEWS Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, αυτό είναι το θέμα…

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, αυτό είναι το θέμα…


Έχει ετοιμάσει το πρωτόκολλο το οποίο θα είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της χώρας μας και θα ζητήσει την έγκριση από την Κυβέρνηση, η ΚΟΠ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό είναι ήδη στα χέρια του Υπουργού Υγείας για να μελετηθεί και ουσιαστικά στην αυριανή συνάντηση στο Προεδρικό ενδέχεται να ληφθούν και οι αποφάσεις.

Αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε είναι πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλει να μεταφέρει εξολοκλήρου την ευθύνη στην Κυβέρνηση, αν τελικά ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα, αν και μέσα από τις δηλώσεις τους οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη επαναλαμβάνουν συνεχώς τη θέση πως δεν θα παρέμβουν στα του ποδοσφαίρου.

Αυτή τη στιγμή δείχνουν να είναι τα πάντα στον αέρα. Μπορεί την περασμένη εβδομάδα οι πλείστοι να εξέφραζαν τη σιγουριά ότι πάμε για λουκέτο στις φετινές διοργανώσεις, ωστόσο σήμερα όλα δείχνουν ότι το… ρεύμα έχει αλλάξει.

Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί πως πέρα από το υγειονομικό ζήτημα είναι και το οικονομικό γι’ αυτό άλλωστε ,πέρα από την παρουσία του Υπουργού Υγείας, αύριο στο Προεδρικό θα είναι παρών και ο Υπουργός Οικονομικών.

Ότιδήποτε πάντως κι αν στο τέλος αποφασιστεί θα πρέπει να αιτιολογηθεί και στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.