Home TOP NEWS Αποχώρησε ο Φάνος λόγω ρατσισμού

Αποχώρησε ο Φάνος λόγω ρατσισμού


Καταγγελίες για ρατσισμό από το Φάνο Κατελάρη μέσω των σόσιαλ μίντια. Ο διεθνής άσος, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Zalaegerszegi Ουγγαρίας από την ΟΜΟΝΟΙΑ, σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο στο χθεσινό ματς με τη Fehervar, διότι οι οπαδοί της ομάδας του απευθύνθηκαν με ρατσιστικό τρόπο τρεις φορές σε μαύρο ποδοσφαιριστή. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του ματς ενώ ο Φάνος έκανε προθέρμανση.

Αυτούσια η ανάρτηση του Φάνου:

“Πρώτα από όλα, είμαι άνθρωπος και πιο συγκεκριμένα είμαι μαύρος. Και είμαι περήφανος! Σήμερα (σ.σ χθες) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, συνέβη κάτι δραματικό στην προθέρμανση. Οι οπαδοί μας κοροϊδευαν έναν παίκτη επειδή λόγω του του χρώματος του δέρματος του. Έκαναν «ήχους». Συνέβη τρεις φορές και αποφάσισα να σταματήσω την προθέρμανσή μου και έφυγα από το γήπεδο. Δεν ήθελα να αγωνιστώ. Τρεις εβδομάδες πριν, όλοι παλεύαμε για τα δικαιώματά μας και σοκάραμε όλο τον πλανήτη, μετά τη δολοφονία ενός αθώου μαύρου από έναν αστυνομικό. 

Ξέρω πως αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα σταματήσω, αλλά συμβαίνουν και στο μέλλον θα παλέψω για τα δικαιώματά και τα πιστεύω μου, μέχρι την μέρα που θα πεθάνω. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό, εκτός ή εντός αγωνιστικών χώρων”.