Home TOP NEWS Έρχεται, περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται

Έρχεται, περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται


Την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται στην Κύπρο ο Φώτης Παπουλής για ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του, επιστρέφει στο νησί, αλλά γυρίζει νέα σελίδα στην καριέρα του. Μετά από πολύχρονη παρουσία στον Απόλλωνα, θα αλλάξει… στρατόπεδο και θα ντυθεί στα «πράσινα», αφού συμφώνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Παπουλής τα βρήκε σε όλα με το «τριφύλλι» και εφόσον περάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα, βάζοντας για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας…
Μπορεί να βρίσκεται στα 35 του χρόνια, αλλά πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τον οποίο ήθελε πολύ ο Χένινγκ Μπεργκ στο «πράσινο» ρόστερ, γι’ αυτό και προέκυψε συμφωνία. Έχει σημαντικές παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιγνίδια, πέραν φυσικά από το εγχώριο πρωτάθλημα και σε αυτό είναι που στηρίζουν πολλά στο «τριφύλλι» και περιμένουν τις πολύτιμες βοήθειες του, ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι και για τον ίδιο φυσικά πρόκληση αυτή η διοργάνωση (αγωνίστηκε μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά σε ομίλους της διοργάνωσης με τους «γαλάζιους») και έρχεται με πολλή όρεξη και θέληση όπως μαθαίνουμε, για να δώσει το κάτι παραπάνω και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να υλοποιήσει τους υψηλούς της στόχους.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος, αλλά και ακραίος επιθετικός, μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο των 15 ξένων/κοινοτικών λόγω του ότι απέκτησε την Κυπριακή υπηκοότητα και είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου.

Πηγή: sport-fm.com.cy