Home TOP NEWS Η Ζαλαεγκερζέγκι τιμώρησε τον Φάνο για τη συμμετοχή του σε αντιρατσιστική πορεία

Η Ζαλαεγκερζέγκι τιμώρησε τον Φάνο για τη συμμετοχή του σε αντιρατσιστική πορεία


Τραγικό αυτό το οποίο βίωσε ο Φάνος Κατελάρης με τη ρατσιστική εναντίον μαύρου ποδοσφαιριστή, συμπεριφορά από τους οπαδούς της ομάδας του στην Ουγγαρία και το ξέσπασμα του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεωρείται πέρα για πέρα δικαιολογημένο. Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του.

Βλέπετε, η Ουγγαρία είναι χώρα στην οποία οι φυλετικές και αλλού είδους διακρίσεις είναι συχνά φαινόμενα και αυξανόμενα. Ας μην ξεχνάμε πως είναι από τις πρώτες χώρες οι οποίες έκλεισαν τα σύνορα για τους πρόσφυγες πολέμου.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έτυχε μονάχα ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους οπαδούς της Ζαλαεγκερζέγκι, ομάδα στην οποία παίζει ως δανεικός ο Κατελάρης από την Ομόνοια. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, μετά από τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στην Αμερική από τον λευκό αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν, ο Κατελάρης συμμετείχε σε αντιρατσιστική εκδήλωση από αυτές που διεξήχθησαν σε χώρες κάθε Ηπείρου της Γης.

Και όταν ενημερώθηκε για αυτό η διοίκηση της ομάδας του στην Ουγγαρία, το Δ.Σ. τον τιμώρησε με πρόστιμο. Ο ρατσισμός στην Ουγγαρία και οι κάθε λογής διακρίσεις είναι σε έξαρση και όταν ο Κατελάρης επιστρέψει στην Κύπρο σίγουρα θα έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί οι οποίες προκαλούν θλίψη.

Πηγή: goalnews.com