Home TOP NEWS Μάρης: «Ο Γκέντζογλου να ζητήσει δημόσια συγνώμη»

Μάρης: «Ο Γκέντζογλου να ζητήσει δημόσια συγνώμη»


Μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα ο παλαίμαχος Ελλαδίτης παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρης Μάρης και σχολίασε τη δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα sport24.gr ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αποέλ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Καταρχάς, με έκανες και γέλασα. Πραγματικά είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτες, αβάσιμες και άστοχες αυτές οι δηλώσεις. Κι εγώ είμαι Ελλαδίτης, έπαιξα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ένιωσα το μεγαλείο της και πραγματικά με λυπεί το γεγονός αυτό. Αναμένω από τον Γκέντσογλου να βγει δημοσιά και να ζητήσει συγνώμη από την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Πράσινο Λαό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας και το έδειξε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά όταν το σωματείο ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα και επαναλαμβάνω ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη από την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Πράσινο Λαό. Βιώνω καθημερινά εδώ και χρόνια την αγάπη του κόσμου και ναι, δεν το έκρυψα ποτέ ότι είμαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Θα μπορούσε να ρωτήσει τον Γραμμόζη, τον Βακουφτσή, τον Καρυπίδη, για να μάθει αν υποφέραμε όταν παίζαμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ειλικρινά, όταν είδα τις δηλώσεις εκπλάγηκα, νόμιζα ότι ήταν δημοσιογραφικό λάθος, ήταν κάτι το απίστευτο. Πραγματικά, είναι μεγαλείο να φορέσεις τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ακόμα και όταν έπαιζα ως αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν άκουγα το παραμικρό από τον κόσμο της. Πραγματικά εκπλάγηκα και πρέπει να βγει ο Γκέντσογλου και να ζητήσει δημόσια συγνώμη και από την ΟΜΟΝΟΙΑ και από τον Πράσινο Λαό γι΄ αυτό που είπε».