Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργιόυ: «Να ζήσουμε να τα χιλιάσουμε… πάμε για πιο καλές μέρες»

Νικόλας Γεωργιόυ: «Να ζήσουμε να τα χιλιάσουμε… πάμε για πιο καλές μέρες»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου μίλησε την Πέμπτη (04/06) στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή τα 72α γενέθλια του τριφυλλιού.

Αναλυτικά:
«
Να ζήσουμε, να τα εκατοστήσουμε, να τα χιλιάσουμε… Νιώθω μεγάλη περηφάνεια που έπαιξα και γω στην Ομόνοια κι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι, για να γίνει πιο ισχυρή ομάδα η Ομόνοια, είναι λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου με τον κόσμο της να την ακολουθεί παντού. Πάμε για πιο καλές μέρες, χωρίς ισχυρή Ομόνια δεν υπάρχει ισχυρό ποδοσφαιρο στην Κύπρο. Μια δυνατή Ομόνοια, δυναμώνουν όλοι ακόμη και οι αντίπαλοι, η ομάδα έχει υγεία, γίνεται σωστός προγραμματισμός και στόχος είναι η επάνοδος στις επιτυχίες. Φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα, είχε την πιο σταθερή πορεία…»

Η Ομόνοια με Παπασταύρου;
«Αρχικά ένας επενδυτής μπορεί να σκεφτεί για τους δικούς του σκοπούς αλλά μετά υπάρχει αυτή η σύνδεση και δεν μένει μόνο ως επένδυση. Ο Άμπραμοβιτς δεν ήταν ποτέ Τσέλσι και μετά συνδέθηκε με την ομάδα, κι έγινε…».

Η πορεία στην Ευρώπη;
«Στην Ευρώπη αν είμαστε τυχεροί μπορεί να μπούμε απευθείας στους ομίλους, υπάρχει ένα σενάριο με όλα αυτά. Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερό ρόστερ, να μην γίνονται συνέχεια αλλαγές. Η Ομόνοια είναι ομάδα του προπονητή, είναι με την σφραγίδα του Μπεργκ αυτή η Ομόνοια. Πλέον έγινε πολυ πιο ανταγωνιστική η ομάδα μου, βγάζει απίστευτη πειθαρχία και με δύο ή τρεις κινήσεις προσεγμένες η ομάδα θα είναι ακόμη πιο ισχυρή. Θα μπορούσε για νταμπλ, έχει φορμαριστεί και ήταν πολύ δύσκολο να την σταματήσουν… μόνο αυτοί που θέλουν να την σταματήσουν, πολλοί το λένε αυτό».

Για τους Κύπριους;
«Πρέπει να υπάρχουν Κύπριοι στην ομάδα, ν’ αρπάζουν τις ευκαιρίες όταν τους δίνεται η δυνατότητα να είναι διπλά έτοιμοι όταν έχουν αυτή την ευκαιρία, υπάρχει μπόλικος ανταγωνισμός με τους ξένους. Πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να έχει σταθερότητα και όχι εκλάμψεις».

Σου έλειψε το ποδόσφαιρο;
«Αν μπορούσα να παίζω στα 60, θα έπαιζα…».