Home TOP NEWS Στην Αθήνα η κλήρωση του Champions League

Στην Αθήνα η κλήρωση του Champions League


Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, η UEFA αναμένεται να αναθέσει την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League στην Αθήνα.

Η UEFA αναμένεται να κάνει την Αθήνα επίκεντρο για την ποδοσφαιρική Ευρώπη μέσα στο φθινόπωρο!

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία προσανατολίζεται στο να αναθέσει στην Αθήνα την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League και τις βραβεύσεις για τους κορυφαίους της προηγούμενης σεζόν.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γινόταν παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στο Μονακό στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο όλα δείχνουν πως φέτος θα έρθει στα μέρη μας λίγες εβδομάδες αργότερα, λόγω και της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της σεζόν από την πανδημία. Ήδη υπάρχει σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA και το ζήτημα θα τεθεί προς ψήφιση στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής σήμερα.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, φέρεται να ενθουσιάστηκε με την ελληνική φιλοξενία στο διάστημα που βρέθηκε στην Αθήνα και μάλιστα απέκτησε και προσωπική επαφή με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιπλέον ο πολύ μικρός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο για τη θετική στάση του Σλοβένου προέδρου.

Πηγή: sport-fm.gr