Home TOP NEWS Εμείς ακόμα περιμένουμε τις άδειες…

Εμείς ακόμα περιμένουμε τις άδειες…


Εδώ και πάνω από ένα χρόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένει την έκδοση αδειών από την πολεοδομία για να μπορέσει να ξεκινήσει τα έργα για ανακατασκευή στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος».

Μάλιστα, λίγο πριν το περασμένο καλοκαίρι, μαθαίναμε ότι ήταν θέμα μερικών εβδομάδων να γίνουν τα τελευταία διαδικαστικά και να αρχίσει η διαδικασία.

Διαβάστε σχετικό άρθρο μας στις 20/06/2019

Η μακέτα ετοιμάστηκε, τα αρχιτεκτονικά σχέδια επίσης και κατατέθηκαν στην πολεοδομία. Κι όμως ακόμα είμαστε στην αναμονή.

Λίγες μέρες προηγουμένως έγινε γνωστό πως η ανακατασκευή στο προπονητικό κέντρο του Αποέλ έγινε παράτυπα και πως, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ το διοικητικό συμβούλιο του αιτήθηκε στην πολεοδομία.

Το δημοσίευμα του ΚΥΠΕ στις 13/6/2020 «Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης των Μοναστήρι Κύκκου – Περιουσία του Μοναστηριού Αρχαγγέλου, η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας, για αθλητικές εγκαταστάσεις και γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ. Ανακοίνωση από το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων αναφέρει ότι «η Δημόσια Ακρόαση είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/06/2020, η ώρα 11.00 π».

 

Ο Σταύρος Παπασταύρου και η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να τηρούν τις διαδικασίες κατά γράμμα, σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο έχει καταντήσει κουραστικό να βλέπουμε την αντιμετώπιση που τυγχάνουμε ως σύλλογος. Η προσπάθεια για το Μακάρειο πέρσι και η συμπεριφορά του ΚΟΑ, η κίνηση στην Τράπεζα Κύπρου, η οποία μας αγνόησε, για τις Χαλεπιανές και τώρα η κρατική κωλυσιεργία για το ζήτημα του προπονητικού κέντρου δημιουργεί φυσιολογικά αγανάκτηση. Τη στιγμή μάλιστα που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας πως αντιμετωπίζονται άλλοι.