Home TOP NEWS Ένα μπράβο στον Φάνο είναι λίγο!

Ένα μπράβο στον Φάνο είναι λίγο!


Σε αυτό το άρθρο μας, επιλέξαμε να ξεφύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, αγγίζοντας λίγο μια άλλη πτυχή του ποδοσφαίρου, αυτή της κοινωνικής πλευράς του πιο δημοφιλούς αθλήματος ανά τον κόσμο.

Ως γνωστόν ο Φάνος Κατελάρης, στο παιχνίδι της ομάδας του, την Ζαλαεγκερζέγκι στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος ως δανεικός, συνέβηκε ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε ποδοσφαιριστή το οποίο δεν το ανέχτηκε και αποχώρησε από το γήπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ένα παιδί που έχει το ίδιο χρώμα δέρματος και αρκετές φορές και με κάθε ευκαιρία έχει ταχθεί κατά του ρατσισμού.

Ο Φάνος, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου δεν έχει προκαλέσει ποτέ, πάντα δουλεύει και προσπαθεί να βελτιωθεί, όμως εκτός των γηπέδων προσπαθεί και φροντίζει με κάποιες κινήσεις του να στέλνει κοινωνικά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση όπως, έπραξε και το περασμένο Σαββάτο.

Πάντως στην Κύπρο, τόσο ο κόσμος, όσο και κάποιες ομάδες, αλλά και ο ΠΑΣΠ, στήριξαν την ενέργεια του Κατελάρη κάτι φυσικά που δεν έπραξε ο Ουγγρικός σύλλογος, αφού εκτός του ότι δεν τον στήριξε τον τιμώρησε για την ενέργεια του αυτή.

Δεν θα πούμε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο,  το μόνο που αξίζει σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα μεγάλο μπράβο στον Φάνο που είχε τα κότσια να πράξει αυτό που έπραξε, κι ας αφήσει τους Ούγγρους στον δικό τους κόσμο.

Όλοι ανά τον κόσμο τάσσονται κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο, το σύνθημα της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ είναι το NO TO RACISM και στην Ουγγαρία τιμώρησαν τον Φάνο Κατελάρη για την αντί-ρατσιστική του ενέργεια.

Κλείσε τα αυτιά Φάνο και συνέχισε αυτό που κάνεις, στην Κύπρο έχεις ήδη κερδίσει τον σεβασμό όλων…