Home TOP NEWS Λιάσος Λουκά: «Ταχύτητα φωτός ο Κακουλλής… κόσμημα ο Παπουλής»

Λιάσος Λουκά: «Ταχύτητα φωτός ο Κακουλλής… κόσμημα ο Παπουλής»


Μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active ο προπονητής του Άρη Λεμεσού Λιάσος Λουκά και έκανε αναφορά στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Για Κακουλλή είπε: «Έχει ταχύτητα φωτός ο μικρός, δεν μπορεί να σταματήσει κανείς αυτόν τον παίκτη όταν πάρει την μπάλα και διανύσει απόσταση. Είναι διεισδυτικός, δυνατός, έχει όλα τα φόντα για μεγάλη καριέρα. Και έτοιμοι να ήμασταν στο φιλικό νομίζω θα μας δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό», είπε για τον 19χρονο επιθετικό του «τριφυλλιού» ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Για τον Ελλαδίτη ανέφερε: «Ο Παπουλής ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική συμπεριφορά του. Άμα δεις πως κινείται στο γήπεδο είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς. Διαθέτει μεγάλη ποδοσφαιρική ευφυΐα και για μένα είναι παίκτης-“κόσμημα”. Τέτοιος ήταν και στον Απόλλωνα. Στην Ομόνοια θα κάνει τα ίδια και καλύτερα πιστεύω, μετράει η εμπειρία του και ξέρει πώς να διαχειριστεί ένα ματς, πως θα τρέξει, που θα τρέξει, που και πως θα πασάρει και χρησιμοποιεί το μυαλό του πολύ. Είναι δεδομένη η ποιότητά του και θα βοηθήσει σημαντικά την Ομόνοια».