Home TOP NEWS Οφειλές 100 χιλιάδων Ευρώ του Παναθηναϊκού στην ΟΜΟΝΟΙΑ για Κολοβό

Οφειλές 100 χιλιάδων Ευρώ του Παναθηναϊκού στην ΟΜΟΝΟΙΑ για Κολοβό


Ελληνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ακόμη οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΟΜΟΝΟΙΑ ύψους 100 χιλιάδων Ευρώ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας onsports.gr

Ο Δημήτρης Κολοβός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για τρία χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός στην αρχή της σεζόν έπαιξε αρκετά, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν καλή και σταδιακά έμεινε στον πάγκο ή και εκτός αποστολής. Αγωνίστηκε στα δύο άκρα, πίσω από τον φορ, στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με τη Ξάνθη στη Ριζούπολη, αλλά και οκτάρι. Δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, κατόπιν είχε κι έναν τραυματισμό κι έκανε αρθροσκόπηση. Στα play offs επίσης είναι μικρός ο χρόνος συμμετοχής του.

Ο Κολοβός κόντρα στην ΑΕΚ μπήκε στο 88’… Ασφαλώς κι ο ίδιος όταν ήρθε στο «τριφύλλι» είχε άλλες βλέψεις. Έχει παίξει σε 21 ματς και μόλις σε εννέα ήταν στο αρχικό σχήμα. Από τα 21 παιχνίδια, μόνο στα τέσσερα έβγαλε όλο το 90λεπτο και τα δύο ήταν στο κύπελλο με την Παναχαϊκή. Ο Γιώργος Δώνης θ’ αποχωρήσει, αλλά φαίνεται ότι τα δεδομένα δεν θα διαφοροποιηθούν ούτε με τον Ντάνι Πογιάτος.

Η οφειλή

Το επικρατέστερο σενάριο στην παρούσα φάση είναι να δοθεί δανεικός. Να λύσει το συμβόλαιο μοιάζει απίθανο. Έχει συνεργασία έως το 2022, οι αποδοχές του θα είναι τη νέα σεζόν κοντά στις 250.000 ευρώ και δεν θα είναι απλό να το σπάσει, αν δεν αποζημιωθεί… Ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης θ’ αναζητήσουν ομάδα που θα τον πάρει δανεικό και θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του. Στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει ακόμα την Ομόνοια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρωστάει στους Κύπριους περίπου 100.000 ευρώ. Οπότε και να πληρώσει την Ομόνοια και να αποζημιώσει τον παίκτη για διαζύγιο, θα είναι δύσκολο.