Home TOP NEWS Παρουσιάζεται «κλειστός» στο Αποέλ

Παρουσιάζεται «κλειστός» στο Αποέλ


Επιμένουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Φράνσις Ουζόχο να βρίσκεται μία ανάσα από το Αποέλ. Σημερινό θέμα της εφημερίδας SPORTDAY αναφέρει ότι η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων τα βρίσκει με την Λα Κορούνια ενώ και ο ίδιος ο Ουζόχο έχει ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου με τον «αιώνιο».

Περιμένουμε να δούμε αν αυτά που διαρρέουν εδώ και καιρό θα επιβεβαιωθούν. Τα δεδομένα σε ότι αφορά στην ομάδα μας τα έχουμε παραθέσει πάμπολλες φορές.

Ο Ουζόχο ενδιαφέρει ωστόσο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε έδαφος για διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει. Τις τελευταίες μέρες άρχισαν δειλά δειλά κάποιες συζητήσεις χωρίς όμως να ξεκαθαριστεί το οτιδήποτε.

Ενδείξεις ότι ο Ουζόχο συμφώνησε ήδη με άλλη ομάδα δεν υπάρχουν ενώ είναι απορίας άξιο το πως μπόρεσε να μπει το Αποέλ σε απευθείας συζητήσεις με τον παίκτη και να συμφωνήσει μάλιστα με αυτόν χωρίς πρώτα να ολοκληρώσει τις συζητήσεις και τη συμφωνία με την Λα Κορούνια.

Το τι πραγματικά ισχύει θα το μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν κρατάμε ως δεδομένο πως ο Ουζόχο είναι ακόμα στην Κύπρο και συνεχίζει τις προπονήσεις, είναι παίκτης της Λα Κορούνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να τον κρατήσει και άρχισε κάποιες συζητήσεις με τους Ισπανούς.