Home TOP NEWS Θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με Ουζόχο;

Θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με Ουζόχο;


Σύμφωνα με Ισπανικά ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Φερνάντο Βιδάλ θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη (15/7) έκτακτη διάσκεψη τύπου.

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τα θέματα για τα οποία θα μιλήσει ο Φερνάντο Βιδάλ, αλλά εκεί που πάει το μυαλό μας, είναι ότι, θα αναφερθεί πολύ πιθανό στα διοικητικά του Ισπανικού συλλόγου.

Πάντως αναμένουμε να δούμε αν ο ισχυρός άνδρας της Λα Κορούνια, θα “αγγίξει” και το κεφάλαιο Ουζόχο το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει από πλευράς Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς η ομάδα έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και στην αποφυγή της διαβάθμισης.

Από την στιγμή που τα πάντα είναι ανοικτά ακόμη με τον Φράνσις Ουζόχο, είναι λογικό όλοι εδώ στην Κύπρο, να αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τοποθτήσεις του Προέδρου της Ισπανικής ομάδας, περιμένοντας να δουν, αλλά και να ακούσουν αν θα ξεκαθαρίσει κάπως το σκηνικό με το Νιγηριανό κήπερ.

Πάντως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νεότρα στην περίπτωση Φράνσις Ουζόχο ίσως προκύψουν από τις 20 Ιουλίου και μετά όταν θα έχουν τελειώσει και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ισπανικής ομάδας με δύο αγώνες να απομένουν, με Μιράντες (17/7 εκτός) και Φουενλαμπράδα (20/7 εντός).