Home TOP NEWS Δηλώσεις Καμπάνια μετά τον αγώνα της Αραράτ με την Αλασκερτ

Δηλώσεις Καμπάνια μετά τον αγώνα της Αραράτ με την Αλασκερτ


Αναφέρθηκε μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αλασκερτ ο τεχνικός της Αραράτ Νταβίντ Καμπάνια. Η ομάδα του έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0.

Δεν ερωτήθηκε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για το παιχνίδι με την Αλασκέρτ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος αν και η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα λάθος όμως ο Τσούπιτς (τερματοφύλακας) έκανε μία μεγάλη απόκρουση και ύστερα από αυτό η ομάδα άρχισε να αντιλαμβάνεται καλύτερα τις συνθήκες του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αξίζαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα παράξενα. Είδα ένα ξεκάθαρο χέρι στην περιοχή το οποίο ήταν πέναλτι για εμάς, ύστερα ήρθε η δεύτερη κίτρινη για τον Σαργκίς Σαχινιάν και ήταν όλα τιμωρητικά για εμάς. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, ήταν πολύ δύσκολο για ένα σχεδόν ημίχρονο να παίζουμε με παίκτη λιγότερο, όμως η ομάδα μας έπαιξε οσάν να ήμασταν 11 στο γήπεδο. Είχαμε ευκαιρίες, πιέσαμε και φυσικά είχαμε απέναντι μας μία καλή ομάδα που μας έβαλε προβλήματα. Η ομάδα κάθε μέρα γίνεται καλύτερη και μεγαλώνει».

Για το γεγονός ότι πριν την κόκκινη η ομάδα του έπαιζε κυρίως αμυντικά: «Δεν παίζαμε αμυντικά απλά κάναμε κάποια λάθη και βρήκε φάσεις ο αντίπαλος. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες οτυ αγώνα. Χάσαμε αρκετές μπάλες και χρειάστηκε να οπισθοχωρήσουμε».  

Για την παρουσία του Μαϊλσον Λίμα: «Είναι παίκτης μεγάλης κλάσης, μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις, φτιάχνει ευκαιρίες, παίζει στο χώρο και έχει την ελευθερία στο γήπεδο να παίζει στα σημεία που μπορεί να βοηθήσει».