Home TOP NEWS Εθνική Κύπρου, με παρόν και μέλλον

Εθνική Κύπρου, με παρόν και μέλλον


Με αφορμή την κλήση που ανακοίνωσε σήμερα ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόαν Βάλεμ θα αφιερώσουμε λίγες γραμμές για να τη σχολιάσουμε. Ναι μεν η μεγάλη έγνοια μας είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο δηλώνουμε φίλαθλοι και της Εθνικής μας ομάδας.

Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στα ονόματα μπορεί κανείς να αισιοδοξεί για το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Μία πλειάδα νεαρών ποδοσφαιριστών θα είναι στην αποστολή για τους επερχόμενους αγώνες της Κύπρου, οι 4 από τη δική μας ομάδα ενώ αν ο Κακουλλής δεν ήταν τραυματίας θα βρισκόταν σίγουρα στην κλήση.

Οι άνθρωποι της Εθνικής Κύπρου κάνουν πράξη αυτό που εξήγγειλαν εδώ και καιρό, από την ανάλυψη δηλαδή της τεχνικής ηγεσίας από τον Βέλγο προπονητή, να ρίξουν αισθητά το μέσο όρο ηλικίας και να αρχίσουν να ετοιμάζουν την ομάδα που θα έχει την ποιότητα για να διεκδικήσει διακρίσεις στο μέλλον.

Έχουμε και λέμε… Κούσουλος(24), Λοϊζου (17), Κυριακίδης (20), Τζιωνής (19), Σπόλιαριτς(23), Σατσιάς (17), Ν. Ιωάννου (24), Γουήλερ (23), Χάμπος (25), Πίττας (23), Μ. Ηλία (24),  Καρώ (24), Κάστανος (22).

13 ποδοσφαιριστές από τους 24 που κλήθηκαν είναι είναι κάτω των 25 ετών. Πρόκειται για παιδιά τα οποία διαθέτουν την ποιότητα και την  προοπτική για να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας της χώρας μας αλλά και να προσδώσουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα ένα διαφορετικό χρώμα στην εποχή της ξενομανίας.