Home TOP NEWS Εύκολα η ΑΕΚ το Αποέλ, έριξε εξάρα ο Απόλλων στον Ερμή (Στιγμιότυπα)

Εύκολα η ΑΕΚ το Αποέλ, έριξε εξάρα ο Απόλλων στον Ερμή (Στιγμιότυπα)


Με νίκες προχώρησαν στην 2η αγωνιστική ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού νίκησε με το επιβλητικό 0-6 τον Ερμή Αραδίππου και η ΑΕΚ επικράτησε του Αποέλ με 3-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Απόλλωνας πέρασε “αεράς” από το “Αμμοχώστος” νικώντας τον Ερμή Αραδίππου με 0-6 πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι “γαλάζιοι” της Λεμεσού άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Αγκίρε. Στο 18ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ματέι και στο 32ο λεπτό ο Σάλαι έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό ο Νταμπό έκανε το 0-4, στο 63ο ο Ντιγκινί πέτυχε το 0-5 και το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε με τον Μπένσομπ στο 64ο λεπτό.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αποέλ. Οι “κιτρινοπράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Σπιρόφσκι. Στο 55ο λεπτό η ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Άμπραχαμ και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με το γκολ του Τρισκόφσκι στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ερμής – Απόλλωνας:

ΑΕΚ – Αποέλ 3-0