Home TOP NEWS «Φυσιολογικό και επικίνδυνο το σκηνικό με τα κρούσματα»

«Φυσιολογικό και επικίνδυνο το σκηνικό με τα κρούσματα»


Ανάρτηση από τον ο εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη, ύστερα και από την ανακοίνωση της ΚΟΠ για νέο κρούσμα σε Κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά:

Απόλυτα φυσιολογικό και άκρως επικίνδυνο το σκηνικό με τα κρούσματα στις μικρες κατηγοριες.
Από την στιγμή κυριε Υπουργε Ιωαννου που δεν υπάρχει έλεγχος από κανενα και καμια επιτροπη ελεγχου,από την στιγμή που το 90% των εγκαταστάσεων είναι ανύπαρκτες και ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΕΣ (οι υγειονομικές αρχές θα επρεπε να τις εχουν ειδη κλειστές αφου για 50 άτομα σε κάποια γηπεδα υπάρχουν μόνο 1 η 2 αποχωρητηρια),τα πρωτόκολλα που αφορούν την τήρηση των εγκαταστάσεων δεν μπορούν να τα τηρήσουν γιατί πολύ απλά 4 μηνες τωρα σχεδον κανένας δεν έχει κάνει κανένα βελτιωτικό έργο και κανενα ελεγχο,δεν έχει δοθεί ούτε και ενα ευρώ στα σωματεία για να ανακενησουν τα αποδυτήρια τους και ιδιαίτερα τους χώρους υγιεινής και η Ομοσπονδια να καλεί με ποσταρισματα τα σωματεια να τηρούν το πρωτόκολλο.
Πως και με τι εφόδια?
4.5 εκατομμύρια δόθηκαν από την UEFA και άλλο ένα σχεδόν εκατομμύριο από την FIFA για ενίσχυση των Ομοσπονδιων για την περίοδο του Covid-19 αλλα τι να τα κάνουν τα σωματεια τα λεφτα !!!!!
Πάρτε μέτρα γιατί με τα ποσταρισματα δεν γίνεται δουλειά και το κυριότερο δώστε τα λεφτα στα σωματεία να φτιάξουν τα γηπεδα τούς.