Home TOP NEWS Η πολιτική της Μίτζιλαντ αυτό το καλοκαίρι/Θέλει 10 εκ. για έναν άλλο...

Η πολιτική της Μίτζιλαντ αυτό το καλοκαίρι/Θέλει 10 εκ. για έναν άλλο Νιγηριανό


Δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει ποδοσφαιριστές της να αποχωρήσουν, τουλάχιστον χωρίς να λάβει το αντίτιμο που ζητάει, η Μίτζιλαντ. Η περίπτωση Νταβίντ Ακιντόλα έχει για την ώρα παγώσει. Η πρωταθλήτρια Δανίας άρχισε χθες την προετοιμασία της για την νέα σεζόν και έχει στόχο να διακριθεί στην Ευρώπη, αρχίζοντας την προσπάθεια της από τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως η Βελγική Κλαμπ Μπριζ επιδεικνύει ενδιαφέρον για έναν άλλο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή της Μίτζιλαντ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Φρανκ Ονιέκα είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Βελγίου ωστόσο οι Δανοί, με τις οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλαν, μάλλον έκοψαν τη φόρα στους μνηστήρες.

Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια Ευρώ αξιώνουν για να μπουν σε συζητήσεις με την ομάδα του Μπριζ.

Ο Δανός αμυντικός Έρικ Σβιατσένκο και ο Βραζιλιάνος μέσος Εβάντερ είναι επίσης στη λίστα Ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Μίτζιλαντ ωστόσο να μην δείχνει πρόθεση να αφήσει εύκολα ποδοσφαιριστές της να αποχωρήσουν.

Αυτά είναι τα δεδομένα στην ομάδα της Δανίας, με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως να αναμένει και να ελπίζει ακόμη ότι θα αλλάξει στάση η Μίτζιλαντ στην περίπτωση Ακιντόλα.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως τα δημοσιεύματα στην Δανία αναφέρουν πως ο Ονιέκα θέλει να φύγει από την ομάδα. Το ίδιο ανέφερε πριν από λίγο καιρό και ο ίδιος ο Νταβίντ Ακιντόλα όμως η Μίτζιλαντ δεν δείχνει να συγκινείται.