Home TOP NEWS Ο Νικόλας Γεωργίου για την πρόκριση, την εμφάνιση και τον Νικόλα Θεοδότου

Ο Νικόλας Γεωργίου για την πρόκριση, την εμφάνιση και τον Νικόλα Θεοδότου


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ, αλλά και τη νέα πρόκληση με τη Λέγκια.

Αρχικά μίλησε για τον Νικόλα Θεοδότου, που έφυγε από τη ζωή στα 14 του χρόνια:  «Όλος ο κόσμος στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Θεοδότου. Ας ελπίσουμε ότι θα βρουν τη δύναμη και να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Για τον αγώνα με την Αραράτ: «Ήταν ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Δεν είχε γρήγορο ρυθμό. Η Ομόνοια προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί, αλλά ήταν φανερό ότι έλειπε η ετοιμότητα. Έλειπε και η ποιότητα μπροστά για να τελειώσει κάποιες φάσεις. Όπως πήγαινε το παιχνίδι, περίμενα να πηγαίναμε στα πέναλτι, αλλά ήρθε το γκολ του Τιάγκο».

Αν θεωρεί φυσιολογική την παρουσία της ομάδας λόγω της διακοπής: «Ναι, ήταν πολύ φυσιολογική η απόδοση της ομάδας. Δεν έγινε κανονική προετοιμασία, ούτε δόθηκαν δυνατά φιλικά. Με την είσοδο του Μποτεάκ, απέκτησε δυναμική η ομάδα. Ήταν ολοφάνερο, ότι μπροστά, η ομάδα είχε προβλήματα. Θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, αν είχε μπροστά 2-3 παίκτες που είναι πιο έμπειροι και ικανοί».

Για τον Μποτεάκ: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Με την είσοδο του στο παιχνίδι, ελευθερώθηκε ο Τιάγκο. Η Ομόνοια θέλει χρόνο, όπως και όλες οι ομάδες. Οι παίκτες ήταν με μεγάλη αποχή. Σιγά σιγά θα παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Για τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια: «Παίζει Σάββατο και Τετάρτη η ομάδα. Οι παίκτες έκαναν ταξίδι, έχουν και την κούραση. Το rotation είναι μικρό ειδικά στην επίθεση. Φαντάζομαι ότι θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα με την Πάφο. Κόντρα στη Λέγκια, η Ομόνοια θα πάει πιο προσεχτική με σκοπό την πρόκριση. Είναι νοκ άουτ αγώνες και ένα λάθος μπορεί να σου στοιχίσει. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Η Ομόνοια σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια είναι καλύτερη. Έχεις και την άγνοια κινδύνου. Δεν θα υπάρχει κόσμος και θα είναι μειονέκτημα για τη Λέγκια».

Για τη νέα χρονιά γενικότερα και τα προβλήματα με τον κορωνοϊό: «Παρεξηγήσαμε το θέμα με τον κορωνοϊού. Δεν καταλαβαίνω γιατί να δημιουργείται θέμα και να στοχοποιούμε. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Είναι θέμα της καθημερινότητας, κυκλοφορούμε αριστερά δεξιά και μπορεί να τύχει στον καθένα».

Για τις ασάφειες του πρωτοκόλλου: «Αυτό είναι το ρίσκο που υπάρχει. Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο και πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Οι ομάδες που έκαναν πιο λίγες αλλαγές, θα μπουν καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Από sport-fm.com.cy