Home TOP NEWS Σε Κύπρο, Ελλάδα, Πολωνία και Ουγγαρία αγώνες των προκριματικών

Σε Κύπρο, Ελλάδα, Πολωνία και Ουγγαρία αγώνες των προκριματικών


Δημοσίευμα της διεθνούς αθλητικής ιστοσελίδας Eurosport.com αναφέρει ότι τέσσερις χώρες θα μπορούν να φιλοξενήσουν παιχνίδι των προκριματικών των δύο μεγάλων διασυλλογικών ΕυρωπαΪκών διοργανώσεων. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Κύπρος.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η χώρα μας θα παρέχουν ουδέτερα γήπεδα ώστε να διεξαχθούν αγώνες που δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε χώρες στις οποίες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, θα πρέπει η ομάδα που κληρώνεται ως γηπεδούχος να προτείνει τη χώρα στην οποία θα γίνεται το παιχνίδι και θα είναι ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερις. Είναι άλλωστε γνωστό εδώ και καιρό πως οι αγώνες των προκριματικών θα είναι μονοί.

Σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, αν ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές μίας ομάδας προσβληθούν από τον ιό, το παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός αν αποφασιστεί από τις αρχές της χώρας της ομάδας πως θα πρέπει όλη η ομάδα να μπει σε καραντίνα.

Ένα παιχνίδι θα αναβάλλεται μόνο αν 13 ή λιγότεροι παίκτες μίας ομάδας είναι διαθέσιμοι.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

Επίσης, σύμφωνα με πληροφόρηση την οποία δίνει η ιστοσελίδα kerkida.net  αγώνες για τα προκριματικά θα μπορούν να γίνουν σε ΓΣΠ, ΑΡΕΝΑ, Αντώνης Παπαδόπουλος, ακόμα και στο Τσίρειο υπό το φως της μέρας.