Home TOP NEWS Αλέξης Πίττας: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, ο Ερυθρός Αστέρας το...

Αλέξης Πίττας: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, ο Ερυθρός Αστέρας το φαβορί»


Με αφορμή το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Αλέξης Πίττας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.  Είχε αγωνιστεί πριν από 19χρόνια απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του Αλέξη Πίττα:

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά χωρίς κόσμο. Ο κόσμος της Ομόνοιας διψά να πάει στο γήπεδο και βλέποντας την ανυπομονησία που δείχνουν για να δουν το παιχνίδι σήμερα, είμαι βέβαιος ότι θα είχαμε sold out. Ορισμένες φορές η πίεση του κόσμου φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, αλλά είναι διαφορετικά με τον κόσμο, αφού βάζει πίεση στον αντίπαλο και θεωρώ αν σήμερα πήγαιναν στο γήπεδο η Ομόνοια θα ήταν το φαβορί».

Για τις πιθανότητες της Ομόνοιας σήμερα: «Η Ομόνοιας πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να πάρει την πρόκριση. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί. Ο Μπεργκ υπέβαλε την αγωνιστική πειθαρχία στην Ομόνοια. Χαρακτηριστικό το ότι κανένας παίκτης δεν διαμαρτύρεται στον διαιτητή μετά από ορισμένες αποφάσεις του. Επίσης πιστεύω θα πάει στην εμπειρία ο Νορβηγός».

Πως ήταν τα πράγματα πριν 19 χρόνια: «Στο ΓΣΠ παίξαμε μέσα ένα γεμάτο γήπεδο, ξέραμε πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μεγάλη ομάδα όμως καταφέραμε να έρθουμε 1-1. Στο Βελιγράδι χάσαμε με 2-1 και αποκλειστήκαμε, όμως νιώθουμε αδικημένοι με το αποτέλεσμα αφού κέρδισα πέναλτι το οποίο δεν το έδωσε ο διαιτητής».

Τι κάνει σήμερα: «Σήμερα είμαι προπονητής στην ακαδημία Stripes μαζί με τον Κούλλη Μίτσιγκα που επίσης αγωνίστηκε απέναντι του Ερυθρού πριν από 20 χρόνια».

Πηγή: 24sports.com.cy