Home TOP NEWS Αύριο το εκτός έδρας παιχνίδι του Ερ. Αστέρα με την Τσουκαρίτσκι

Αύριο το εκτός έδρας παιχνίδι του Ερ. Αστέρα με την Τσουκαρίτσκι


Αύριο στις 8 το βράδυ ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενείται στην έδρα της Τσουκαρίτσκι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σερβίας.

Αυτό που συνδέει τις δύηο ομάδες με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός της ομάδας μας, ανέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας αποχωρήσει από την Τσουκαρίτσκι ενώ φεύγοντας από τη Λευκωσία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό ως παρένθεση.

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους αναλυτές μας αλλά και τον προπονητή, για παρακολούθηση αν και μάλλον ο Στάνκοβιτς λίγα πράγματα θα αποκαλύψει. Ο προπονητής του Αστέρα επιστρέφει στο γήπεδο στο οποίο έκανε ντεμπούτο ως τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου και θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην 7η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη νέα σεζόν στο Σερβικό πρωτάθλημα.

Θα απουσιάσει ο Κάταϊ ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν μαζεμένες αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Πάντως όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου θα κάνουν και φέτος… περίπατο στο πρωτάθλημα και είναι δεδομένο ότι το μυαλό τους είναι ήδη στο παιχνίδι μαζί μας.