Home TOP NEWS Ενημέρωση για τον κόσμο που θέλει να δει το παιχνίδι τηλεοπτικά

Ενημέρωση για τον κόσμο που θέλει να δει το παιχνίδι τηλεοπτικά


Ως γνωστόν εδώ και λίγο διάστημα τα τρία συνδρομητικά κανάλια συμφώνησαν για συνεργασία έτσι σε όλες τις πλατφόρμες είναι διαθέσιμα όλα τα ποδοσφαιρικά κανάλια.

Για παράδειγμα οι δυνδρομητές της Cytavision μπορούν, αν έχουν το Full Pack, να βλέπουν τους αγώνες που προβάλλονται από Primetel και CableNet, αλλά και αντίστροφα.

Τι ισχύσει για τον αποψινό αγώνα.

Από πέρσι η Cytavision έχει εξασφαλίσει τριετές συμβόλαιο για όλους τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Πέραν των αγώνων των ομίλων, σε αυτούς εντάσσονται και τα ματς στα πλέυ-οφ.

Το αποψινό παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους, είτε του Τσάμπιονς είτε του Γιουρόπα Λιγκ θα προβάλλονται από την Cytavision.

Οι συνδρομητές της συγκεκριμένης συνδρομητικής πλατφόρμας θα πρέπει να έχουν το Full ποδοσφαιρικό πακέτο για να μπορούν να βλέπουν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Οι συνδρομητές της CableNet και της Pimetel ενδέχεται σήμερα να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος στις επιλογές των καναλιών της Cyta ωστόσο το Ευρωπαϊκό πακέτο είναι ξεχωριστό.

Όσοι λοιπόν έχουν CableNet και Primetel καλό είναι να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες της πλατφόρμας με την οποία έχουν συμβόλαιο, να διευκρινήσουν πιο πακέτο έχουν στο συμβόλαιο τους και η αλλαγή μπορεί εύκολα και άμεσα να γίνει και μέσω τηλεφώνου.