Home TOP NEWS Ερνέστ Ασάντε: “Θα πάμε με τον ίδιο τρόπο όπως συνηθίζουμε και θα...

Ερνέστ Ασάντε: “Θα πάμε με τον ίδιο τρόπο όπως συνηθίζουμε και θα πάμε εκεί να παλέψουμε”


Ο Ερνέστ Ασάντε παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την εκπομπή “TOTAL GREEN” και μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις:

Πως περιμένεις το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; «Ίδια συγκέντρωση, ίδια νοοτροπία. Δεν θα το αφήσουε τίποτα έξω. Θα πάμε με τον ίδιο τρόπο όπως συνηθίζουμε και θα πάμε εκεί να παλέψουμε. Ξέρουμε και το έχουμε κατά νου ότι είναι καλό σύνολο, φυσικά το ξέρουμε. Αυτό δεν μας φοβίζει. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε την δουλειά μας».

Τι πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίσει τον αγώνα στην Ελλάδα; «Δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Θα κάνουμε το ίδιο που κάνουμε ως τώρα και υποσχόμαστε ότι θα πάμε εκεί να παλέψουμε. Φυσικά θα τους δείξουμε σεβασμό όμως θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα που παρόλο που εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να παλέψει για να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Προηγουμένως δεν γνώριζα πόσο σημαντικό είναι προτού κερδίσουμε (τον Ερυθρό Αστέρα) και να ξεκινήσω να παίρνω μηνύματα από τους οπαδούς. Μου έλεγαν πόσο πολλά σημαίνει γι’ αυτούς. Ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι αυτό είναι που περίμεναν για πολύ καιρό και τελικά τώρα το έχουν. Είναι υπέροχο».