Home TOP NEWS Έτοιμοι οι Μπεν, Κάταϊ και Ρόντιτς είπε ο Στάνκοβιτς

Έτοιμοι οι Μπεν, Κάταϊ και Ρόντιτς είπε ο Στάνκοβιτς


Μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του ενώ μίλησε και για την προσέγγιση στο γήπεδο στο παιχνίδι που έρχεται.

Αναλυτικά:

“Ο Μπεν και ο Κατάι είναι έτοιμοι 100%. Ο Gobeljic και ο Rodic νιώθουν καλά. Έχω δύο μέρες να αποφασίσω για τους πρώτους 11”

“Αυτή την στιγμή, το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν είναι με την Ομόνοια. Με νίκη θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στην Ευρώπη. Πάντοτε προσπαθούμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Τώρα για την Τετάρτη, εξαρτάται από το ματς… Θα είμαστε υπομονετικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε άμυνα”

Για το αν έχει μελετήσει την Ομόνοια: 

“Έκαναν ροτέισιον λόγω του ότι παίζουν σε Ευρώπη και Κύπρο ταυτόχρονα. Με την Ανόρθωση έκαναν ένα καλό πρώτο μέρος αλλά στην συνέχεια είχαν κάποια προβλήματα. Είναι μια έμπειρη ομάδα που γνωρίζει τι θέλει όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Έχουν καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν βιάζονται στο παιχνίδι και περιμένουν τα λάθη του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δικά μας”

Από kerkida.net