Home TOP NEWS «Σύντομα θα κατανοήσουν όλοι ότι το πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί με...

«Σύντομα θα κατανοήσουν όλοι ότι το πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί με τη σημερινή του μορφή»


Ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία Γιώργος Φαντάρος, σχολιάζει μέσω των σόσιαλ μίντια τα δεδομένα για το πρωτάθλημα εν μέσω πανδημίας.

Η ανάρτησή του:

“Το βασικό επιχείρημα αυτών που θεωρούν ότι δεν πρέπει να δοθούν αναβολές γιατί κινδυνεύει το πρωτάθλημα και τοποθετούνται επ ‘αυτού δημόσια, θέλω να απαντήσω και να πω οτι εαν αυτο το φαινόμενο συνεχιστεί, δεν θα χρειάζεται να συζητάμε για νεες αναβολές. Η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι τέτοια που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο συνέχισης του πρωταθλήματος με τη σημερινή του μορφή.

Και στη χθεσινή συνεδρία είπα τα ίδια και έκανα συγκεκριμένη εισήγηση.Το θέμα δεν ήταν απλά οι σημερινές αναβολές.Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό και θα πρέπει ο πρόεδρος της ΚΟΠ να συγκαλέσει άμεσα μια άτυπη συνάντηση με τα σωματεία μέλη της ΚΟΠ με σκοπό να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα σενάρια για τον τρόπο συνέχισης του πρωταθλήματος. Έχω έντονα την άποψη ότι πολύ σύντομα θα κατανοήσουν όλοι οτι το πρωτάθλημα με τη σημερινή του μορφή δεν μπορεί να συνεχιστεί.Και αν θέλουμε να το τελειώσουμε καλά κάνουμε να πάρουμε από τώρα τα μέτρα μας”.