Home TOP NEWS Κώστας Καλοθέου: “Είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι στην ιστορία της Ομόνοιας απ’...

Κώστας Καλοθέου: “Είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι στην ιστορία της Ομόνοιας απ’ όλες τις απόψεις”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κώστας Καλοθέου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «τρανζίσιον» του Ράδιο Πρώτο αναφορικά για την μεγάλη “μάχη” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Όλοι οι Ομονοιάτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι στην ιστορία της Ομόνοιας απ’ όλες τις απόψεις. Πρεστίζ, αγωνιστικό και οικονομικό. Ελπίζω να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών όλων.

Όποιος δουλεύει σωστά, ανταμείβεται και ανταμείβεται γρήγορα. Η Ομόνοια δουλεύει επαγγελματικά και θα έλεγα ότι και να μην προχωρήσει στους ομίλους ήδη είναι κερδισμένη. Στο στάδιο που έφτασε η ομάδα πιστεύω είναι κερδισμένη.

Μέσα σε ένα 90λεπτο αλλάζουν πολλά. Μπορεί να ξεκινήσεις αμυντικά ένα αγώνα και να τελειώσεις φουλ επιθετικά. Και το αντίθετο. Δεν είμαστε στο μυαλό των δυο προπονητών, θα τα δούμε στο γήπεδο.

Ένας από τους λόγους που αποκτήθηκε ο Παπουλής είναι αυτός. Η εμπειρία, τα αποδυτήρια. Είναι άδικο να σταθούμε σε ένα ποδοσφαιριστή. Όσες φορές προσπαθήσαμε να μπούμε στο μυαλό του Μπεργκ, δεν τα καταφέρναμε. Γνωρίζω εγώ καλύτερα την ομάδα από τον προπονητή;

Μετά το τέλος του τελευταίο αγώνα με την Ανόρθωση, όλα αυτά που έχουν γίνει… Είναι ότι χειρότερο για μια ομάδα αυτό. Το ιδανικό θα ήταν να τελειώσει εκεί και η επόμενη μέρα να σε βρει ήρεμο. Να έχεις 3-4 μέρες ηρεμία. Όλα αυτά καταστράφηκαν. Προκαλεί αναταραχή στην ομάδα και δεν αφοσιώνεσαι στον αγώνα που έρχεται.

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας μας έδειξαν ότι έχουν την εμπειρία. Είναι τα φαβορί και ελπίζω και εύχομαι να προχωρήσουνε περισσότερες ομάδες».