Home TOP NEWS Μάρτινς: «Πήραμε το αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει κριθεί»

Μάρτινς: «Πήραμε το αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει κριθεί»


Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς μετά τον αγώνα:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά αλλά έχει και γρήγορους επιθετικούς. Το ότι δεν δέχθηκε γκολ μέχρι τώρα δείχνει πόσο δύσκολη ήταν, απέκλεισε τις πρωταθλήτριες Πολωνίας και Σερβίας. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, υπάρχουν άλλα 90 λεπτά».

Αν η Ομόνοια ήταν όπως την περίμενε: «Πράγματι ήταν όπως την περίμενα. Έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, με προπονητή που είναι σταθερός στη φιλοσοφία του. Ήταν όπως την είχαμε μελετήσει. Προσπαθεί να έχει γρήγορες και καλές αντεπιθέσεις και να έχει τον έλεγχο του κέντρου. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβληθεί και να ελέγξει το κέντρο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε γενικές γραμμές αυτό περιμέναμε, αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες που περιμέναμε».

Για το δεύτερο γκολ και αν δίνει ισχυρό προβάδισμα: «Ναι. Οι αλλαγές επηρέασαν την απόδοσή μας, ευτυχώς. Σιγουριά δεν υπάρχει για τίποτα. Δεν πρόκειται να διευκολύνουμε τον αντίπαλο. Δεν θα την υποτιμήσουμε, αξίζει την προσοχή μας. Σήμερα δεν μας απείλησε, ο καλύτερος της παίκτης ήταν ο τερματοφύλακάς της. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο επόμενο παιχνίδι».