Home TOP NEWS Μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Κρις Τριανταφυλλίδης για Λάρκου και Μπεργκ!

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Κρις Τριανταφυλλίδης για Λάρκου και Μπεργκ!


O γνωστός Νομικός, Κρις Τριανταφυλλίδης φιλοξενήθηκε από τον Πανίκο Χατζηλιασή στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τους Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ.

Οι τοποθετήσεις του Κρις Τριανταφυλλίδη:

«Η μεγάλη μου αγάπη το ελληνικό τριφύλλι είναι μαραμένο και θα συνεχίσει να είναι. Το άλλο τριφύλλι, το σέβομαι σε μεγάλο βαθμό. Κάποτε είπα ότι και κάποιοι με… έβγαλαν τρελό, για να έχει μεγάλη οντότητα ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να έχει μεγάλη οντότητα η Ομόνοια γιατί χρειάζεται αντίπαλο δέος. Μετα χαράς βλέπω ότι αποκτά οντότητα το κυπριακό τριφύλλι.

Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον φίλο μου τον Νεόφυτο Λάρκου, τον οποίο σέβομαι και έχει γνώσεις. Άνθρωπος που έκανε μέσα στα αποδυτήρια του Σερ Άλεξ Φέρκουσον (σ.σ Χένινγκ Μπεργκ) έμαθε κάποια πράγματα που τα βάζει μέσα στην Ομόνοια. Ελπίζω να καταφέρει να προχωρήσει στην Ευρώπη γιατί αυτό θα είναι καλό για όλους».

Η αρχή του πρότζεκτ δείχνει ότι η Ομόνοια έχει κτυπήσει φλέβα χρυσού όπως είχε γίνει και για τον ΑΠΟΕΛ με τον Γιοβάνοβιτς. Έχει μπροστά της τεράστια προοπτική να κτίσει. Όμως εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν ο Μπεργκ είναι ο Γιοβάνοβιτς της Ομόνοιας».