Home TOP NEWS Νεντίμ Τούτιτς: “Η πρόκριση είναι στο 50-50”

Νεντίμ Τούτιτς: “Η πρόκριση είναι στο 50-50”


Ο προπονητής του Οθέλλου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,Νεντίμ Τούτιτς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα της 16ης Σεπτεμβρίου: «Η πρόκριση είναι στο 50-50. Ο Ερυθρός Αστέρας κράτησε τον περσινό του κορμό του. Νομίζω ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα από την Ομόνοια ο Ερυθρός Αστέρας. Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα όμως δεν είναι ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει η Ομόνοια στην Κύπρο. Έχουν πάρα πολύ καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα. Έχουν αρκετά καλούς παίκτες. Το αστέρι της ομάδας είναι ο Κατάι που ήρθε φέτος. Έχει ένα ελεύθερο ρόλο στην ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην Ομόνοια».

Για το πως βλέπει την Ομόνοια: «Η Ομόνοια δεν βρήκε ακόμα τη φόρμα που έχει στο περσινό πρωτάθλημα. Περιμένω ότι θα είναι καλύτερη η Ομόνοια στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους νεαρούς που παίρνουν ευκαιρίες στην Ομόνοια: «Θέλω να πω ένα μπράβο στον κ. Μπεργκ. Βρήκε τη δύναμη να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς. Αυτό είναι πολύ καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να προσφέρουν».