Home TOP NEWS Νίκες για Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, ισοπαλία η ΑΕΚ με την Καρμιώτισσα...

Νίκες για Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, ισοπαλία η ΑΕΚ με την Καρμιώτισσα (στιγμιότυπα)


Με άλλες τρεις αναμέτρησεις συνεχίστηκε σήμερα η δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA στις οποίες είχαμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στο “Αμμόχωστος” η Νέα Σαλαμίνα νίκησε την ΕΝΠ, η Καρμιώτισσα εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΚ και η Δόξα επικράτησε του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Νέα Σαλαμίνα – ΕΝΠ

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας το οποίο στο “Αμμόχωστος” η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να επικρατήσει της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 2-0 με τα γκολ που πέτυχαν οι Τόμας Βάγκνερ στο 47ο και ο Μπρένο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Για τη Νέα Σαλαμίνα ήταν η πρώτη η νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ΕΝΠ γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Καρμιώτισσα – ΑΕΚ

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς το οποίο έγινε στο “Στέλιος Κυριακίδης” η Καρμιώτισσα και η ΑΕΚ κόλλησαν στο “στείρο” 0-0. Για την Καρμιώτισσα η ισοπαλία αυτή ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ για την ΑΕΚ η πρώτη.

Ολυμπιακός  – Δόξα

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο στάδιο η Δόξα κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 1-2 έπειτα από ανατροπή και με την ομάδα της Κατωκοπιάς να παίζει από το 50ο λεπτό της αναμέτρησης με δέκα μετά από αποβολή τουΤραϊτσέφσκι, Οι “μαυροπράσινοι” άνοιξαν το σκορ με τον Ζαχαρίου στο 7ο λεπτό και οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με τους Καρλίτο και Σαντίκ με τα γκολ που πέτυχαν στον 21ο και 70ο λεπτό αντίστοιχα.

Για την Δόξα η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη και με την ισοπαλία στην 1η αγωνιστική παραμένει αήττητη, ενώ ο Ολυμπιακός μετράει δύο ήττες και μία νίκη.

***Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Ερμή που θα γίνει στο Δασάκι της Άχνας στις 19:00