Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου και Δημήτρης Μάρης μίλησαν για το μεγάλο παιχνίδι

Νικόλας Γεωργίου και Δημήτρης Μάρης μίλησαν για το μεγάλο παιχνίδι


Νικόλας Γεωργίου και Δημήτρης Μάρης μίλησαν στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή την ιστορική αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά.

Νικόλας Γεωργίου: «Παιχνίδι ιστορίας, με νίκη μπαίνει ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γράφει ιστορία αν κερδίσει σήμερα. Αρχίζει να μπαίνει σε νέα βάση η ομάδα, μαζεύει βαθμούς γίνεται πιο δυνατή. Θα έχει κέρδος και ενδεχόμενη νίκη θα φέρει αρκετά οφέλη στην Ομόνοια.
Νιώθω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει, μπορεί να μην είναι η καλύτερη αλλά αν μια ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να μπει σε ομίλους, είναι αυτή! Διαθέτει ομάδα με Ντούρις, Παπουλής οι οποίοι μπορεί να μην είδαμε αυτό που θέλαμε στους αγώνες στην Κύπρο, όμως, είναι έμπειροι και υπολογίσιμη. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να μπει τους ομίλους. Κάτι μας χρωστά η ιστορία μετά την Δυναμό και τον Ρουμάνο διαιτητή. Βλέπεις μια ομάδα ικανή, της έχω εμπιστοσύνη αυτής της ομάδας. Στα προηγούμενα ματς είχα υπολογίσει ότι θα έπαιζε παράταση, αυτό νομίζω θα κριθεί στο 90’. Η Ομόνοια έχει την ευκαιρία της. Είναι έτοιμη για αυτό το ματς».

Δημήτρης Μάρης: «Με νίκη καθιερωνόμαστε σήμερα στον Ευρωπαϊκό χαρτί. Βλέπουμε μια Ομόνοια σταθερή, μπορεί να μην είναι η καλύτερη στην ιστορία, όμως, συμφωνώ κι εγώ ότι αν μια ομάδα μπορεί να μπει σε ομίλους…, είναι αυτή. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή δίνουμε την δική μας ενέργεια. Στις 8 απόψε εύχομαι να βγούμε στο μπαλκόνι να πανηγυρίσουμε. Βλέπω παράταση και σήμερα. Πιο επιφυλακτικές ομάδας επειδή είναι νοκ άουτ αγώνες. Η Ομόνοια πιστεύω είναι πιο έτοιμη από ποτέ, έφθασε στην βρύση, είναι η ώρα να πιει και νερό».