Home TOP NEWS Πάει στο Vrdnik για προετοιμασία ο Ερυθρός Αστέρα

Πάει στο Vrdnik για προετοιμασία ο Ερυθρός Αστέρα


Μετά από απόφαση του τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς οι ποδοσφαιριστές του και όχι μόνο θα μεταβούν στο Vrdnik για μια μίνι προετοιμασία πριν από το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ (διαβάστε εδώ) της χώρας ο τεχνικός της Σερβικής ομάδας πήρε την απόφαση αυτή, δηλαδή να γίνουν οι προπονήσεις εκτός Βελιγραδίου, με σκοπό οι ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν μακρία από τον κόσμο της πόλης για να είναι πιο ήρεμοι και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή τους.

Όπως σημειώνεται το πρόγραμμα των 21 ποδοσφαιριστών του Ερυθρού Αστέρα που θα μεταβούν στο Vrdnik, μετά από 4 ημέρες ρεπό, θα συμπεριλαμβάνει διπλές προπονήσεις κι επίσης οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμό ή προπονούνταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς θα προπονηθούν φουλ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρα θα παραμείνει στο Vrdnik μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα λληθεί να αγωνιστεί πρώτα εναντίον του Cukaricki στις 12 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια στις 16 Σεπτεμβρίου θα έρθει στην Κύπρο για να τα πει με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Ερυθρού Αστέρα χαρακτηρίζουν την απόφαση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ανατρεπτική και είναι κάτι που ξάφνιασε καθώς δεν το περίμενε κανείς αυτό.