Home TOP NEWS Πετκόβσκι: «Έχει μεγάλες πιθανότητες η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Πετκόβσκι: «Έχει μεγάλες πιθανότητες η ΟΜΟΝΟΙΑ»


Για το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρας μίλησε στον Super Sport FM 104 ο Σέρβος προπονητής, Γκόραν Πετκόφσκι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα δεν  χρειάζονται πάρα πολλά πράγματα για την ιστορία και το μέγεθος της ομάδας, είναι από τις πιο δυνατές ομάδες με βαρύ όνομα στην Σερβία αλλά και πρώην Γιουγκοσλαβία. Είναι δύσκολο παιχνίδι για την Ομόνοια. Στην Σερβία όλες οι ομάδες έμειναν λίγο πίσω σε σχέση με άλλη μεγάλες της Ευρώπης, λόγω της κατάστασης που επικράτησε μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται προσπάθεια να επανέλθουν δυναμικά σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».

Για τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνγκοβιτς;
«Μετά τον Βλάνταν ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά, κατάφερε και κατέκτησε πρωταθλήματα, πλέον ο Στάνγκοβιτς είναι ότι καλύτερο μπορούσε να έχει ο Ερυθρός Αστέρας. Γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και διαθέτει εμπειρία μετά την θητεία του στην Ιταλία και την Ίντερ. Είναι άνθρωπος με τρομερή προσωπικότητα και πολύ φιλόδοξος άνθρωπος».

Τι προυπολογισμό έχει ο Ερυθρός Αστέρας;
«Είναι γύρω γύρω στα 60 με 65 εκ. ευρώ, έχουν τα δικά τους γήπεδα άρχισε να χτίζεται η ομάδα δεν έχει φτάει στο επίπεδο που θέλει κυρίως στην Ευρώπη».

Στην αναμέτρηση με την Ομόνοια;
«Έχει μεγάλες πιθανότητες η Ομόνοια, έχει μεγάλη ευκαιρία η Ομόνοια. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, είναι ένα ματς, δεν έχει περιθώριο να κάνει λάθος, πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος, ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να κουμαντάρει το ματς διαθέτει καλούς επιθετικούς (Κάται), όμως, έχει πρόβλημα με τον σέντερ φορ. Πιο μεγάλη δύναμη είναι ο τερματοφύλακας της».

Στο πρωτάθλημα έξι ματς και δύο στην Ευρώπη:
«Ναι, όμως, δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα σε καλύτερη κατάσταση από την Ομόνοια διότι έχει περισσότερα ματς. Έχει και άλλο ματς πριν από την αναμέτρηση με την Ομόνοια. Αυτό είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για τον Ερυθρό Αστέρα. Βλέπω αρκετές αδυναμίες ειδικά στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, το είδαμε στο ματς της Ευρώπης με την ομάδα της Αλβανίας. Έχει  αργές επιστροφές. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για την Ομόνοια, έχει καλούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει τρεις τέσσερεις παίκτες που έχουν ποιότητα και που αγωνίστικαν σε μεγάλα Ευρωπαικά ματς».

Από sport-fm.com.cy