Home TOP NEWS Σωτήρης Καϊάφας: “Κάπνισα 10-12 τσιγάρα από την αρχή του αγώνα, Χαλάλι της...

Σωτήρης Καϊάφας: “Κάπνισα 10-12 τσιγάρα από την αρχή του αγώνα, Χαλάλι της Ομόνοιας”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωτήρης Καϊάφας έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport Fm 104.0 για την μεγάλη πρόκριση των “πρασίνων” στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καϊάφα:

Η αρχική τοποθέτηση: «Το περιμέναμε εδώ και χρόνια. Μας αδίκησαν μια φορά, όμως τα καταφέραμε. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητής στους παίκτες και ειδικά στον τερματοφύλακα. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν το ότι δεν ήμασταν εκεί για να πανηγυρίσουμε. Είναι κάτι λυπηρό αυτό. Είναι διαφορετικό να πανηγυρίζεις με τον κόσμο στο γήπεδο και διαφορετικό με τον κόσμο στους δρόμους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Για το άγχος που υπήρχε: «Είχα πολλή άγχος. Κάπνισα 10-12 τσιγάρα από την αρχή του αγώνα. Χαλάλι της Ομόνοιας. Τόση κούραση ένιωσα που πήγα αμέσως για ύπνο. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά. Το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά».

Περιμένατε αυτή την πορεία; «Η περσινή ομάδα έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν βρίσκαμε και ένα επιθετικό που θα είχε το εύκολο γκολ, όλα θα ήταν καλύτερα. Έχουμε λίγες μέρες ακόμη, και μακάρι να τα καταφέρουμε».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Αυτοί που δούλεψαν για την ομάδα, έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά. Τώρα το θέμα είναι ο επιθετικός. Αλλά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται στο σκοράρισμα».

Για το ότι μπήκαν οι βάσεις για να καθιερωθεί στα ψηλά: «Αυτό είναι σίγουρο. Και πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία η Ομόνοια. Θα συνεχίσει να είναι εκεί και θα διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Για το γεμάτο πρόγραμμα: «Αυτά είναι δουλειά του προπονητή. Θα τα διαχειριστούν ανάλογα».

Θα πάτε γήπεδο την Κυριακή; «Οπωσδήποτε. Πάω μόνο στο ΓΣΠ».