Home TOP NEWS Στάνγκοβιτς: “Για εμάς το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι ο αγώνας της...

Στάνγκοβιτς: “Για εμάς το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι ο αγώνας της σεζόν”


Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα Ντέγιαν Στάνγκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις για το παιχνίδι της ομάδας του με την Τσουκαρίσκι και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και για το παιχνίδι της Ευρώπης με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Πρέπει να σκεφτούμε προληπτικά. Για εμάς το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι ο αγώνας της σεζόν, αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ όμως να μιλήσω γι’ αυτό το παιχνίδι επειδή έχουμε την Τσουκαρίσκι. Πρέπει να προετοιμάσω τους παίκτες μου όσο το δυνατό καλύτερα. Οι Κάται-Μπεν είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Τσουκαρίσκι αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα παίξουν”.

Για το παιχνίδι στο πρωτάθλημα: “Το πρώτο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε αλλά ετοιμαστήκαμε για το νέο πρωτάθλημα. Ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο καθώς και για τον αγώνα με την Ομόνοια. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις”.

Για το ότι απουσιάζουν οι οπαδοί: “Μεγάλο μειονέκτημα που παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας. Ελπίζω να αλλάξει. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με μοναδικούς οπαδούς που κάνουν την διαφορά. Το ένιωσα σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μου λείπουν πολύ”.

Για τους τραυματίες: “Ο Κατάι και ο Μπεν θα είναι έτοιμοι για τον παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά θα αποφασίσω αν θα παίξουν”.