
Με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων, αρχίζει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η Α’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Α΄, Β’ Κατηγορίας. Οι αγώνες είναι μονοί και οι ομάδες που θα νικήσουν, θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου:
19:00 ΑΕΛ Λεμεσού – Ομόνοια Ψευδα (Τσίρειο Στάδιο)
19:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΘΟΪ Λακατάμιας (Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης)
19:00 Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – Αχυρώνας Λιοπετρίου (Στάδιο N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή)
19:00 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Δόξα Κατωκοπιάς (Μακάρειο Στάδιο)
19:00 Αγία Νάπα – Πάφος F.C. (Στάδιο “Τάσος Μάρκου)
Δεν συμμετέχουν στην Α’ φάση του Κυπέλλου οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων. Επίσης, η Ε.Ν. Παραλινίου πέρασε στην επόμενη φάση ως τυχερή μετά από κλήρωση.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
