Home TOP NEWS Άποψη Φιλάθλου: «Εμείς υπομονετικά περιμέναμε την άνοιξη της ομάδας μας»

Άποψη Φιλάθλου: «Εμείς υπομονετικά περιμέναμε την άνοιξη της ομάδας μας»


«Ο δρόμος από το αλληλούια, στο γιουχάισμα είναι πολύ μικρός.»

Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ, Ρωσοαμερικανός συγγραφέας

Η ΟΥΕΦΑ έχει αποφανθεί,- πανδημίας επιτρέπουσας φυσικά-, ότι στους αγώνες του Europa League, θα επιτρέπεται η παρουσία κόσμου στο γήπεδο!

Θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, όχι από το καναπέ μας, αλλά από την κερκίδα, δίπλα στη ομάδα μας, κάτι που στερηθήκαμε όλ΄ αυτό τον καιρό!

Προβλέπεται sold out, από την πρώτη μέρα και θα ΄ναι τυχεροί, όσοι θα μπορέσουν να εφοδιαστούν το μαγικό χαρτάκι. Βάσει των κανονισμών, μόνο το 30% της χωρητικότητας του Γ.Σ.Π θα μπορέσει να φιλοξενήσει κόσμο και θα γίνει ο χαμός.

Χάρμα θα ήταν για την ομάδα μας, 20.000 φίλαθλοι, να ήταν παρόντες στο γήπεδο. Τι 12ος παίχτης, άλλη μια ομάδα θα ήταν η βοήθεια του κόσμου. Πιστεύω  όμως ότι οι λίγοι φίλαθλοι που θα  εκπροσωπήσουν, το μεγάλο κόσμο μας, θα σταθούν  επάξια και θα δώσουν,  με τον παλμό τους, φτερά στη ομάδα μας, να συνεχίσει να γράφει άλλες τόσες ένδοξες επιτυχίες.

Οι πρώτοι τριγμοί, λογω του αποκλεισμού, των απέναντι, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν πάρα πολλά προβλήματα στο υποτιθέμενο γερό οικοδόμημα τους.

Ήδη αρχίσαν σε τιμή ευκαιρίας, οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών τους και η συνέχεια προδιαγράφεται ζοφερή και οδυνηρή.

Και εδώ θα φανεί αν οι μέχρι χθες πιστοί οπαδοί τους, είναι όντως ορκισμένοι ή με την πρώτη αποτυχία θα αρχίσουν σαν Ιούδες, να απαρνούνται την ομάδα τους με τα γνωστά, ‘’Μα εγώ εν τζε ασχολούμαι, εν τζε κόφτει με, εμένα,  η μάπα. Εσχιει τόσα αλλά ενδιαφέροντα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο να ασχοληθώ’’

Εδώ σας θέλουμε κάβουρες, να σας δούμε πόσο θα αντέξετε να πηδάτε στα κάρβουνα και όχι όταν νικάτε και όταν όλα είναι εύκολα.

Και μην αγοράσετε αρμάρκα να χαρείτε για να μπείτε μέσα. Δόξα το θεό, έχουμε εμείς πολλά να σας δώκουμε τώρα που δεν τα χρειαζόμαστε.

Ένα μόνο να ξέρετε απέναντι.

Ποτέ δεν μπήκαμε στα αρμαρκα όσο και αν θέλατε και ποτέ δεν προδώσαμε την ομάδα μας με την πρώτη δυσκολία, αλλά υπομονετικά περιμέναμε την άνοιξη της ομάδας μας.

Τα δέκα χρόνια μοναξιάς ήταν αρκετά και ευτυχώς πέρασαν!

Εμπρός Oμόνοια για νέες  νίκες πάμε!!!

Άναξ ο Γλαυκός