Home TOP NEWS Γιασεμάκης: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τίποτα να χάσει»

Γιασεμάκης: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τίποτα να χάσει»


Ο Γιασεμής Γιασεμάκης, παλάιμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ αλλά και της ΕΝΠ, Αποέλ, Άρη Λεμεσού και Εθνικού Άχνας, μίλησε στον Sport FM για το επικείμενο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αρχικά είπε:

«Είναι ευχάριστο για την Ομόνοια να μπαίνει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αίγλη ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού είναι διαφορετική. Για την Ομόνοια, πιστεύω ότι δεν έχει τίποτα χάσει, τίποτα να αποδείξει. Θα παίζει χωρίς άγχος και ότι βγει από τον κάθε αγώνα. Η άδεια Τούμπα είναι εντελώς διαφορετική από μια γεμάτη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο μεγάλη ομάδα από την Ομόνοια, έχει περισσότερες εμπειρίες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ανέφερε: «Ήταν καλύτερος o ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή».

Για τον σχηματισμό με τον οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο προπονητής άλλαξε το σύστημα, παίζει με 3-4-3, όμως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δύσκολα σκοράρει. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι στα πάνω του αυτή την περίοδο. Η Ομόνοια θα πρέπει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και μπορεί να σκοράρει».

Τέλος για τον όμιλο του ΠΑΟΚ και της Ομόνοιας είπε: «Δεν υπάρχουν τα μεγαθήρια. Κάθε αντίπαλος μπορεί να δει στα ίσα οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Αϊντχόφεν δεν είναι το νούμερο ένα στην Ολλανδία. Το δύσκολο έργο είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Ομόνοια μπορεί να κυνηγήσει και τα τρία παιχνίδια στο ΓΣΠ. Και στα τρία παιχνίδια εκτός έδρας η Ομόνοια θα έχει πολύ δύσκολο έργο».