Home TOP NEWS Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο ΠΑΟΚ μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης του, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα μεταβεί στην Τούμπα για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ενημέρωση από ΠΑΟΚ:

Εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο. Ο Μαροκινός έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του ασκησιολόγιο στο γήπεδο. Εκτός  επίσης είναι ακόμα ένας παίκτης με κορωνοϊό, του οποίου δεν έγινε γνωστό το όνομα του.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη με την ομάδα μας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλη, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Κατά τα προγραμματισμένα τεστ Covid για τον αγώνα με την Ομόνοια βρέθηκε ένα κρούσμα. Ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις κι όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Το γεγονός δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την προετοιμασία και τις διαδικασίες του αγώνα, αφού το περιστατικό έχει αντιμετωπιστεί κι ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες