Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης: “Θα βρούμε δυσκολίες μπροστά μας και θα κάνουμε περισσότερη προσπάθεια”

Μάριος Αργυρίδης: “Θα βρούμε δυσκολίες μπροστά μας και θα κάνουμε περισσότερη προσπάθεια”


Από το βράδυ της Τετάρτης (7/10) το Σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει νέο Δ.Σ. το οποίο απαρτίζεται από τα 15 μέλη του συνδυασμού του Μάριου Αργυρίδη, ενώ τις επόμενες μέρες θα καταρτιστεί σε σώμα.

Το πρώι της Πέμπτης o Μάριος Αργυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM (95.0) και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη χθεσινή διαδικασία και την επόμενη μέρα της Ομόνοιας: «Ήταν σημαντική μέρα χθες και όλα κύλησαν ομαλά νομότυπα και όπως πρέπει. Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που ήταν παρών στη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω και τα προηγούμενα μέλη του Δ.Σ. Θέλουμε να είμαστε παρών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο Europa League αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα στο σωματείο έχουμε αρκετά να τρέξουμε, γιατί θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Έχουμε και το χρέος που πρέπει να διαχειριστούμε και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας των τμημάτων που είναι 20 ευρώ και ταυτόχρονα θα συναντηθούμε με τον κόσμο».

Για το χρέος του σωματείου: «Είναι στα 14.5 εκατομμύρια. Περίπου τα 10 εκατομμύρια είναι από αυτά που πληρώνει η εταιρεία και τα περίπου 4.5 εκατομμύρια είναι τα λεφτά που πρέπει να ξοφληθούν απ’ το σωματείο».

Αν το ποσό αυτό είναι διαχείρισιμο: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όμως έχουμε επεξεργαστεί ένα πενταετές πλάνο. Κάποια χρέη είναι ήδη διακανονισμένα»

Για τα χρήματα που θα πάρει το σωματεία απ’ τις επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Ευρώπη: «Είναι περίπου στο 10% και θα πάει για τα χρέη. Για τα άλλα τμήματα θα πρέπει να βρούμε τους πόρους για τον προϋπολογισμό».

Για το αν είναι εύκολο να εξευρεθούν πόροι: «Σίγουρα οι φίλαθλοι με το ποσό που δίνουν για το εισιτήριο διαρκείας είναι απλός συμπλήρωμα. Αλλά αυτό δείχνει πως βρίσκονται εκεί. Θα βρούμε δυσκολίες μπροστά και θα κάνουμε περισσότερη προσπάθεια, όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα δούμε τι θα μειώσουμε στα έξοδα, και από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε αθλητές και φυσικά να τους πληρώνουμε».

Για το γήπεδο καλαθόσφαιρας: «Έχουμε δέσμευση απ’ τον ΚΟΑ πως θα λυθεί το πρόβλημα. Θα δείξουμε 1-2 μέρες κατανόηση και από εκεί πέρα έχουμε φθάσει στις «κόκκινες γραμμές» και θα πρέπει να έχουμε γήπεδο για προπόνηση. Πρέπει να έχουμε μόνιμη έδρα και δεν γίνεται να μεταφερόμαστε από γήπεδο σε γήπεδο, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην Ομόνοια».

Για το αν υπάρχει πλάνο για ιδιόκτητο κλειστό: «Είναι κάτι που σκεφτόμαστε αλλά πρέπει να δούμε τις προτεραιότητες πρώτα. Αν υπάρχει χώρος δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι ευχής έργο να κάνουμε και ένα κλειστό. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον κ. Παπασταύρου».

Για τη στήριξη του σωματείου απ’ τον κόσμο στα παιχνίδια ποδοσφαίρου: «Σιγά σιγά ολοένα και περισσότερος κόσμος έρχεται δίπλα. Ευχαριστούμε και την εταιρεία. Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια».

Για τους στόχους του: «Θα πρέπει να μειώσουμε το χρέος του συλλόγου για να είμαστε σίγουροι πως το σωματείο θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη. Θα πρέπει να λειτουργούμε τα τμήματα μας και να πρωταγωνιστούν. Θέλουμε επίσης να έχουμε δυναμική παρουσία στο Δ.Σ. της εταιρείας».

Για το πλάνο στο οικονομικό σε βάθος χρόνου και την αποπληρωμή των χρεών: «Θέλουμε η μείωση σε βάθος τριετίας να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο απ’ τα 4.5 που έχει αναλάβει το σωματείο».