Home TOP NEWS Σμιντ: «Είναι τεστ να μπορέσω να κρατήσω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους»

Σμιντ: «Είναι τεστ να μπορέσω να κρατήσω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους»


Η κατάσταση στην Αιντχόβεν με τα μαζεμένα προβλήματα λόγω Κορονοϊού προβληματίζει τον προπονητή της ομάδας Ρότζερ Σμιντ ο οποίος στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε νωρίτερα είπε:

«Η πρώτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσω την κατάσταση σαν δικαιολογία αυτό που έγινε και η άλλη να το χρησιμοποιήσουμε σαν πρόκληση», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σεβόμαστε τους κανονισμούς της UEFA και της Κύπρου. Είναι μια τρελή κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε. Είναι και για μένα ένα τεστ για να κρατήσω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους. Έχουμε στόχους στο Γιουροπα Λιγκ. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι δυο ποδοσφαιριστές (σ.σ.: Ζάχαβι και Τεζέ) δεν ήρθαν στην Κύπρο. Ήταν δύσκολο να έρθουν έστω και αργοπορημένα», δήλωσε ο κόουτς των Ολλανδών.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιόριτ Χέντριξ, ο οποίος ανέφερε: «Είναι σίγουρα δύσκολο με τις απουσίες, όμως θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και να βγάλουμε αντίδραση. Όλη η ομάδα ακολουθεί τους κανόνες, ο καθένας όμως μπορεί να προσβληθεί από τον ιό».