Home TOP NEWS Αντρέας Δημητρίου: “Δεν φανταζόμασταν αυτά τα αποτελέσματα”

Αντρέας Δημητρίου: “Δεν φανταζόμασταν αυτά τα αποτελέσματα”


Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου μετά το πέρας του αγώνα με την Δόξα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Primetel.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

“Δεν φανταζόμασταν αυτά τα αποτελέσματα όταν ξέραμε ότι υπάρχει αυτή η σειρά αγώνων. Θέλαμε σίγουρα μια πολύ καλύτερη συγκομιδή.

Απ’ εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί το θετικό αποτέλεσμα. Είδαμε ότι αν και ήμασταν το φαβορί και πολύ καλύτερη ομάδα από τις τρεις ομάδες, πήραμε μόλις δύο βαθμούς.

Αυτά είναι τα δεδομένα, σίγουρα μας στεναχωρεί. Εντούτοις η επιλογή να μείνουμε και να κλαίμε την μοίρα μας δεν υπάρχει.

Θα επιδιώξουμε να βρούμε τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Αντιλαμβανόμαστε ότι και ο κόσμος περίμενε καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα χρειάζεται την κατανόηση όλων για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Είμαστε έξι πόντους πίσω από την πρώτη θέση, αλλά δεν είναι μια διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο κόσμος μας λείπει πάρα πολύ, ο ρυθμός που δίνει, ο ενθουσιασμός. Είναι λες και χάσαμε τον καλύτερο μας παίκτη”.