Home TOP NEWS Άποψη φιλάθλου: Σήμερα επιβάλλεται το rotation!

Άποψη φιλάθλου: Σήμερα επιβάλλεται το rotation!


Δεν μπορούμε να μπούμε στο κεφάλι του προπονητή μας, γνωρίζει καλύτερα απ΄ όλους μας τα τεκταινόμενα της  ομάδας, αλλά θεωρούμε λογικό, να γίνουν πολλές αλλαγές, στο σημερινό ματς με την Γρανάδα.

Στους τελευταίους αγώνες, η εικόνα και συγκεκριμένα η μέτρια απόδοση πολλών παικτών μας, εκτός από το ότι δημιούργησε προβληματισμούς, έχει φέρει την ομάδα σε μειονεκτική θέση. Χάσαμε αδικαιολόγητα βαθμούς σε ένα κατά άλλα εύκολο πρόγραμμα και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε μια ομάδα καλοκουρδισμενη και ικανή να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια, έκανε απότομα κοιλιά και μας προκάλεσε έντονες ανησυχίες για το μέλλον της.

Μας είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας, με τις τόσες καλές εμφανίσεις,  ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν το τελευταίο μήνα.

Από ‘τι ξέρουμε, το κλίμα και τα οικονομικά της ομάδας μας, ήταν και είναι πάρα πολύ καλά.

Άρα το οικονομικό κομμάτι, που είναι από τα πιο βασικά για την καλή λειτουργία της ομάδας, δεν είναι η αιτία για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και αλλού  πρέπει να εστιάσουμε το πρόβλημα.

Ίσως ο προπονητής μας, χρησιμοποιώντας τους ιδίους παίχτες, υπερ του δέοντος και χωρίς ανάσες να τους «έκρουσε» και δικαιολογημένα η κούραση αυτή, βγαίνει μέσα στο γήπεδο με απότοκο τα δυσάρεστα αυτά αποτελέσματα.

Σήμερα, στη Ισπανία κε Μπεργκ, σου δίνετε μια καλή ευκαιρία να ξεκουράσεις τους παίκτες σου.

Επειδή όλους να τους αφήσεις πάγκο δεν γίνεται, καλό θα ΄ναι  να μην αρχίσεις τον αγώνα με τους   Λέτσιακς, και τους δυο κεντρώους Γκόμες και Γκόμεθ, που έδειξαν πάρα  την ανάπαυλα που είχαν λογω της Εθνικής να μην έχουν βρει ακόμα το καλό τους πρόσωπο.                                                                                                                          O Ντούρις έτσι κι αλλιώς θα μείνει εκτός και θα πάρει ανάσες. (Τώρα το πόση ξεκούραση θέλει για να σκοράρει, τίθεται μεγάλο ερωτηματικό)

Επιβάλλεται να τους δώσουμε ανάσες, για να βγάλουν με επιτυχία, τον μακρύ και επίπονο δρόμο που ακολουθεί.

Οι αλλαγές θα ήταν καλά να γίνουν  στο σημερινό αγώνα, καθότι παίζουμε εκτός έδρας,  μ΄ ένα ισχυρότερο αντίπαλο  και για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς  «να πετάσουν οι σχιήνες» δηλαδή  για να το πέτυχουμε. Η υπερπροσπάθεια μας για ένα καλό αποτέλεσμα  ίσως να μας στοιχίσει στη συνέχεια.

Αναρωτιόμαστε, αξίζει τον κόπο να χαθεί το πρωτάθλημα για μια καλή εμφάνιση σε ένα αγώνα που κανένας δεν θα σε κριτικάρει, ακόμα και αν φέρεις το πιο άσχημο αποτέλεσμα;

Έχεις ισάξιους παίκτες στον πάγκο -εσύ μας το έδειξες το προηγούμενο διάστημα- και προχωρά στις αλλαγές, που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις.

Πιστεύουμε ότι  θα ενεργήσεις μόνο για το καλό της ομάδας μας όπως κάλλιστα μας έδειξες την προηγούμενη περίοδο.

Πράσινος Άνακτας