Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ισραήλ – Κύπρος, απόψε στις 20:00 για τα προκριματικά του UEFA Futsal...

Ισραήλ – Κύπρος, απόψε στις 20:00 για τα προκριματικά του UEFA Futsal EURO

Με στόχο να κρατήσει ορθάνοικτο το δρόμο της πρόκρισης σε όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 στο Τελ Αβίβ το Ισραήλ.

Είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο  ομάδων στα play-offs του UEFA Futsal EURO. Ο επαναληπτικός θα γίνει το Σάββατο στη Λευκωσία (17:00).


Η ομάδα που θα προκριθεί, θα συνεχίσει την παρουσία της στις διοργανώσεις της UEFA, με συμμετοχή στον 5ο όμιλο προκριματικό όμιλο του Futsal EURO με αντιπάλους το Καζακστάν, τη Λευκορωσία και την Ουγγαρία.

Η πρόκριση αποτελεί το μεγάλο στόχο της Εθνικής Κύπρου, μια πρόκριση που αν έρθει, θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλους στην ομάδα αλλά και για το άθλημα γενικότερα. Ποτέ στο παρελθόν η Εθνική μας συμμετείχε σε προκριματικό όμιλο του EURO, κάτι που ενισχύει τα ήδη ισχυρά κίνητρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

«Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να προκριθούμε. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ που θα μας επιτρέψει, στον επαναληπτικό στη Λευκωσία να είμαστε εμείς η ομάδα που θα προκριθεί», δηλώνει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρίστος Στυλιανού.

Ο αγώνας θα γίνει στο Richon Le zion χωρίς την παρουσία θεατών.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άθως Στυλιανού έχει στη διάθεση τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Κρέκος, Δημήτρης Αγγελής, Ανδρέας Μαλαός, Σάκης Πατίκης, Δημήτρης Νικολαϊδής, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Χάρης Κουλλουπα, Κυριάκος Στυλιανού, Μάμας Λοϊζου, Χρίστος Στυλιανού και Kanjo Gevara.