Home TOP NEWS Κόλλησαν στο μηδέν Σιέρα Λεόνε και Νιγηρία! Έπαιξε ως αλλαγή ο Σέχου

Κόλλησαν στο μηδέν Σιέρα Λεόνε και Νιγηρία! Έπαιξε ως αλλαγή ο Σέχου


Μετά το τρελό παιχνίδι που έγινε την περασμένη Παρασκευή και το οποίο έληξε 4-4, η Σιέρα Λεόνε και η Νιγηρία σήμερα έμειναν “άσφαιρες” στο δεύτερο συνεχόμενο μεταξύ τους ματς και πήραν από ένα βαθμό.

Να σημειώσουμε ότι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα χρησιμοποιήθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αμπντουλαχί Σέχου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 37ο λεπτό στην θέση του Oghnekaro Etebo και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με την ισοπαλία αυτή η Νιγηρία παρέμεινε μόνη στην κορυφή του ομίλου της με 8 βαθμούς, στην 2η θέση ακολουθεί η Εθνική Μπενίν με 7βαθμούς και στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται η Σιέρα Λεόνε με 3βαθμούς και η Λεσότο αντίστοιχα με 2βαθμούς.

Να σημειώσουμε ότι με το παιχνίδι κόντρα στην Σιέρα Λεόνε ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Σέχου και πλέον θα επιστρέψει στην Κύπρο για να ενταχθεί κι αυτός στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρέωσεις του Νιγηριανού άσσου με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα θα είναι ξανά στις 22/3 με Μπενίν και 31/3 με Λεσότο, για την 5η και 6η αγωνιστική των Προκριματικών Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.