Home TOP NEWS Ο Άθως Χρυσάνθου μίλησε για τον αγώνα και έκανε πρόβλεψη 11άδας

Ο Άθως Χρυσάνθου μίλησε για τον αγώνα και έκανε πρόβλεψη 11άδας


Στην εκπομπή του Πολίτη «Derby» μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι των πρασίνων με τη Γρανάδα.

Είπε αναλυτικά:

«Όταν έχεις υποχρεώσεις σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορείς να πηγαίνεις για περίπατο. Το πρόγραμμα θα είναι πιεσμένο μέχρι το τέλος των ομίλων. Δεν ξέρω πως θα προσεγγίσει τον αγώνα ο Μπεργκ αλλά θεωρώ ότι δεν θα παίξει με φουλ ομάδα. Είναι η απουσία του Ντούρις, ο οποίος σίγουρα θα απουσιάζει αλλά γενικά θεωρώ ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού».

Για την απουσία του Ντούρις: «Ας το πάρουμε από την αρχή. Ο Φαμπιάνο είναι ο μόνος σίγουρος. Λούφτερν και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας. Ίσως ο Χούμποτσαν να αγωνιστεί και να δώσει μία ευκαιρία στον Κίκο. Ο λόγος που το λέω είναι ότι στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα δεν ήταν φρέσκος και στα αμυντικά και τα επιθετικά του καθήκοντα. Στα χαφ θεωρώ ότι θα βάλει τον Κούσουλο και ως δεύτερη επιλογή θα μοιράσει τον χρόνο σε άλλους δύο. Από τη στιγμή που υπάρχει ο Κούσουλος στην ενδεκάδα μάλλον δεν θα υπάρχει ο Σέχου. Βλέπω να βάζει τον Γκόμεθ. Στα εξτρέμ θα έβαζα Μαυρία και Τζιωνή. Στην κορυφή θα έλεγα Σενέ. Θεωρώ ότι σ’ αυτή την περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην χρησιμοποιείς ποδοσφαιριστές».

Για την Γρανάδα: «Έχασε στο τελευταίο της παιχνίδι. Αν έπαιξε με αλλαγές τότε θα αγωνιστεί με βασικούς ποδοσφαιριστές».

Η πρόβλεψη του για τον αγώνα: «Είναι δύσκολο για την Ομόνοια να πάρει κάτι θετικό. Επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα. Οτιδήποτε κέρδος βαθμολογικό θεωρώ θα είναι έκπληξη. Κέρδος θα είναι η εμφάνιση και οι εμπειρίες».